Підтримка - це теж зброя

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну група компаній «ЧИСТО»  продовжує працювати забезпечуючи потреби клієнтів у санітарно-гігієнічній продукції, прибиральній техніці та інших засобах. Ми створюємо робочі місця, виконуємо свої зобов’язання перед клієнтами, сплачуємо податки і підтримуємо економіку України,  а також постійно допомагаємо ЗСУ.

На рахунок ЗСУ вже перераховано 3 млн. грн. і цей процес продовжується

Для підтримки військових частин на передовій ми на постійній основі безкоштовно передаємо їм обладнання і хімічні засоби для миття та відновлення техніки, яка бере участь у бойових діях. Також регулярно допомагаємо військовим шпиталям і лікарням санітарно-гігієнічною продукцією та іншими товарами за їх запитом.

Серед військових, що боронять нашу країну, є й наші працівники. Ми пишаємося ними, підтримуємо і надаємо їм різнобічну допомогу, якої вони потребують.

На жаль серед них вже є поранені, які потребують додаткової підтримки і допомоги. Ми завжди поруч і робимо все можливе, щоб процес лікування і реабілітації проходив якнайкраще.

Ми й надалі продовжуватимемо працювати і підтримувати ЗСУ, закликаємо наших партнерів і клієнтів долучитися та наближати нашу перемогу всією країною!

Киев
Днiпро Полтава
Помощь
Telegram 0 800 336 842
UA RU
Киев
Київ Дніпро Дніпро Вінниця Запоріжжя Луцьк Суми Рівне Миколаїв Черкаси
UA RU
Все категории
Категории
Searching results Search results for "Bas132". Found 0 items.
Ваш заказ
грн Общая стоимость грн Заказать Оформить заказ
Созданиеличного кабинета с помощью:
Такой email уже существует или не является корректным
Пароль должен быть не менее 6 знаков
Вход в личный кабинет:
Вкажiть коректний e-mail
Пароль должен быть не менее 6 знаков Показать пароль Забыли пароль?
Забыли пароль?Введите адрес электронной почты, который вы использовали для создания учетной записи, и мы отправим вам ссылку для изменения пароля.
Укажите корректный e-mail
Письмо отправлено Электронное письмо со ссылкой для изменения пароля отправлено на электронный адрес, связанный с вашей учетной записью, и может пройти несколько минут, прежде чем сообщение поступит. Подождите не менее 10 минут, прежде чем инициировать другой запрос.
Специально для Вас подготовлены такие фишки:
Добавляем еще больше бонусов уже при первом заказе
Дарим адреснуюдоставку за 1 грн. по первому заказу
Еще больше персонально подобранных подарков
Выйти Вы уверены, что хотите выйти из своего аккаунта?
Нет Да

Выберите город

Вы находитесь в городе: Киев Выбор города поможет нам подобрать вам актуальную информацию о наличии товаров, их ценах и способах доставки в вашем городе!
Вы находитесь в городе Киев? Да Изменить город
Запрос индивидуальной стоимости
Ошибка
Invalid e-mail
Invalid phone number
Отправить Ваш запрос отправлен.